duminică, mai 9, 2021
Monden

1 septembrie – Ziua Comunei Stoileşti! Fetele de la Ane Mary sunt aşteptate să încingă atmosfera, alături de Gelu Voica şi Emilia Dorobanţu

856Vizualizari

Primarul din Stoileşti, Florin Ionescu, va pregăti un super-eveniment, cu prilejul Zilei Comunei Stoileşti, care se va desfăşura pe 1 septembrie. Printre artiştii care vor urca pe scena din zona „Baia” se numără Gelu Voica şi Emilia Dorobanţu, dar şi grupul de dans Ane Mary, care, cu siguranţă, va încinge şi mai mult atmosfera. Florin Ionescu le-a reamintit comercianţilor că vor avea avea asigurate spaţiile necesare vânzării produselor în mod gratuit, dar, pentru înscriere, trebuie să sune la sediul Primăriei Stoileşti.
„Va fi un eveniment foarte bine organizat, la fel ca şi în anii precedenţi. Ne aşteptăm la 1500-2000 de participanţi, mai ales că platoul pe care se vor desfăşura concertele este întins, special pentru astfel de acţiuni. Vremea să ne ajute!!! Pe 25 august, vom organiza şi Cupa Stoileşti la fotbal, la care vor participa doar echipe din satele componente ale localităţii. Vom oferi premii constând în diplome şi medalii, iar câştigătoarea va primi şi bani… Este o competiţie aşteptată cu nerăbdare de iubitorii de fotbal de toate vârstele, care vor să-şi arate talentul… De asemenea, la Ziua Comunei, vom recompensa financiar şi cuplurile de aur, adică pe cele care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Foarte important de precizat e că dosarele pentru premiere se mai pot depune până pe 27 august… Anul acesta, am avut şi numeroase acţiuni pentru elevii cu rezultate deosebite la şcoală. Primăria, Consiliul Local Stoileşti, în colaborare cu deputatul PSD Eugen Neaţă, i-a trimis la mare pe cei care au învăţat cel mai bine. Sunt convins că această acţiune va ajuta foarte mult la încurajarea actului educaţional şi va continua şi în anii următori”, a precizat primarul PSD, Florin Ionescu.