duminică, mai 9, 2021
Fotbal Diverse

100 de copii de la iSport s-au reunit pentru un fotbal interactiv, cu multă distracţie. La final, ei au primit cadouri de la Moş Crăciun

655Vizualizari

De câţiva ani buni, iSport Vâlcea s-a remarcat prin rezultate deosebite pe plan naţional, ca urmare a calificărilor frecvente la turneele zonale şi finale ale FRF. În semn de apreciere pentru eforturile depuse de cei mici, conducerea clubului a organizat, miercurea trecută, o acţiune interactivă, la care au participat aproximativ 100 de copii, de la grupele de vârstă 2009, 2010, 2011, 2012 şi 2013. Mai întâi, ei au disputat câteva meciuri, în echipe mixte, la diferite categorii, iar la final l-au primit împreună pe Moş Crăciun.
„Este o tradiţie ca la iSport să îl aducem pe Moş în fiecare an. Copiii merită din plin toată aprecierea noastră, mai ales că au obţinut rezultate deosebite la mai toate competiţiile la care au participat. Ei au primit cadouri bogate, în dulciuri, fructe şi sucuri… Le mulţumim din suflet pentru munca pe care o depun zi de zi la antrenamente şi le urăm succes, să ajungă la un nivel cât mai înalt din punct de vedere sportiv”, a precizat Bogdan Mihalache, reprezentatului clubului iSport Vâlcea.