Fotbal Diverse

11 echipe au luptat la Smart Cup Old Boys. Vâlcea a pierdut trofeul la penaltiuri! „Lupu” a fost desemnat jucătorul turneului!

420Vizualizari

Week-end-ul trecut, Dragoş Muscalu a organizat, la complexul „Oltenia Arena Sport”, a patra ediţie a competiţiei de minifotbal Smart Cup Old Boys, la care au participat 11 echipe din mai multe judeţe. Printre performerele competiţiei, s-a numărat şi AC Milan Vâlcea, echipă care a pierdut la penaltiuri marele trofeu, contra celor de la Eremia Team Piteşti, alcătuită din jucători cu experienţă, printre care îi amintim pe Mărgăritescu şi Bratu. Vâlcea a obţinut şi premiul pentru cel mai bun fotbalist, care i-a revenit lui Bogdan „Lupu” Bârlogeanu.
„Câştigătoarea va primi, pe lângă cupe, medalii şi diplome şi un echipament sportiv marca Joma. Locurile 2 şi 3 vor fi recompensate cu medalii, diplome şi cupe. Competiţia a reunit jucători cu experienţă, care au făcut spectacol pe teren. Aş dori să mulţumesc celor de la Oltenia Arena Sport, pentru găzduire. Au cele mai bune condiţii din judeţ. Nu în ultimul rând, mulţumim echipelor participante şi arbitrilor din Tg. Jiu”, a precizat Dragoş Muscalu, care a demonstrat, încă o dată, că poate aduce la Vâlcea turnee de minifotbal de cea mai înaltă calitate.