Diverse

12-13 august, Ziua Comunei Alunu. Olguța Berbec, Niculina Stoican, Marian Medregoniu și alți artişti vor face un spectacol incendiar

800Vizualizari
Primăria și Consiliul Local Alunu vor organiza o nouă ediție a Zilelor Comunei, pe 12 și 13 august. La eveniment, vor concerta artiști cunoscuți pe plan național, printre care se vor numpra Olguța Berbec, Niculina Stoican, Marian Medregoniu, Anne Mary și mulți alții.

„Evenimentul coincide și cu omagiul pe care îl vom aduce artiștilor locali Filofteia Lăcătușu și Ion Văduva, care au încântat românii de pretutindeni cu talentul lor. Astfel, vineri, de la 15.00, va avea loc spectacolul Ansamblului «Filofteia Lăcătușu», urmat de Grupul Vocal «Moștenitorii». De la ora 19.00, vor urca pe scenă Nicoleta Dîrnu – FOTO, Emil Badea, Olguța Berbec, iar, pe final, Emanuel și grupul său de dansatoare. A doua zi, duminică, vom relua spectacolelele muzicale, tot începând cu ora 15.00. În jurul orei 20.00, vom premia cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Apoi, participanții vor putea asista la concertele susţinute de Marian Medregoniu, Anica Ganțu, Niculina Stoican și Anne Mary. Vor fi două zile foarte frumoase, de la care nu trebuie să lipsiți!”, a transmis primarul localității Alunu, social-democratul Cristian Birăruți (FOTO).