duminică, aprilie 14, 2024
Diverse

170 de elevi din Şirineasa îl aşteaptă pe Moş Crăciun. De sărbători, primarul Ion Streinu oferă alimente pentru 10 familii vulnerabile din localitate

306Vizualizari
Elevii din Şirineasa îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun, iar administraţia locală a făcut demersurile de rigoare pentru a le oferi cadourile de rigoare. Potrivit primarului Ion Streinu, săptămâna aceasta, 170 de copii vor primi câte un pachet plin cu dulciuri, fructe şi băuturi răcoritoare. „Elevii vor primi cadourile joia aceasta, pe 22 decembrie, în cadrul unor evenimente prilejuite de sărbătorile de iarnă, care vor avea loc în fiecare clasă în parte. Pentru acţiunea de acordare a pungilor cu produse pentru cei mici, am alocat din bugetul local suma de 20.000 de lei, deci pachetele vor fi foarte consistente”, a subliniat Ion Streinu.
Alesul PSD a menţionat că, la final de an, va oferi şi 10 pungi cu alimente pentru famiile vulnerabile sau bătrânii singuri din Şirineasa, ce se află într-o situaţie financiară precară. „Am identificat câteva cazuri sociale în localitate, iar în acest sens mă refer la familii de bătrâni sau persoane singure vârstnice, pe care le vom ajuta să aibă parte, la rândul lor, de un Crăciun fericit. Pentru acestea, am pregătit 10 pachete cu alimente necesare pentru traiul zilnic, pe care le vom oferi înainte de sărbătorile de iarnă”, a încheiat primarul din Şirineasa, Ion Streinu.