Diverse

250 de copii din Buneşti au fost vizitaţi de Moş Crăciun. Viorel Radi a oferit 800 de cadouri şi pentru locuitorii comunei

232Vizualizari

Primăria Buneşti a acordat cadouri pentru copiii din comună, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Primarul PSD Viorel Radi a anunţat că, săptămâna trecută, 250 de şcolari şi preşcolari au intrat în posesia unor pacheţele consistente cu fructe, dulciuri şi băuturi răcoritoare. Valoarea fiecărui cadou pentru cei mici a fost de 40 de lei. „În total, pentru această acţiune dedicată copiilor, am alocat 10 mii de lei din bugetul local. Serbarea de final de an a elevilor a avut loc în seara zilei de vineri, 20 decembrie, la căminul cultural din centrul comunei, în faţa căruia am amplasat un frumos brad de Crăciun. Evenimentul i-a bucurat enorm pe cei mici, care îl aşteaptă pe Moşul, an de an, cu mare nerăbdare!”, a subliniat Viorel Radi.
Pe de altă parte, alesul PSD a mai menţionat că, tot luna aceasta, a mai acordat şi 800 de cadouri pentru locuitori, pentru care a obţinut fonduri din anumite sponsorizări. În acest caz, fiecare pacheţel a avut o valoare de circa 25 de lei. „Cu excepţia anului trecut, am organizat de fiecare dată această acţiune pentru locuitori, care reprezintă un gest frumos al administraţiei publice locale. Am achiziţionat toate produsele de sărbători timp, iar de luni, 16 decembrie, am demarat împărţirea pachetelor în localitate, care s-a încheiat până în Ajunului Crăciunului”, a dezvăluit primarul PSD din comuna Buneşti, Viorel Radi.