Administrație

3 locuri noi de joacă și proiect de 3 milioane de lei pentru modernizarea Şcolii cu clasele I-VIII Berbești. Primarul Milorad Cumpănășoiu are și alte surprize pentru cei mai buni dintre elevi

1.95KVizualizari
După ce a anunțat că toți elevii din clasele 0-8 care învață în Berbești vor primi o masă caldă începând cu noul an școlar, primarul Milorad Cumpănășoiu (PNL) a dezvăluit alte investiții pe care le va realiza în perioada următoare în oraş. Printre acestea, se numără și amenajarea a trei locuri de joacă moderne, la cele două grădinițe și altul în părculeț.
„Vom face tot posibilul să avem spații de joacă din ce în ce mai cochete. Voi acorda o atenție deosebită și premierii elevilor, în baza Legii Învățământului. Avem 900 de elevi care învață în localitatea noastră, la liceu și la cele două școli. Plus patru grădinițe! Din acest an, copiii care participă la concursuri naționale vor fi recompensați financiar mai mult, deoarece ei reprezintă județul Vâlcea și au nevoie de toată aprecierea noastră. Avem un alt proiect, pe care îl vom depune pe POIM, pentru modernizarea Școlii cu clasele I-VIII, din Berbești, unde învață 320 de elevi. Această unitate nu a fost modernizată deloc până acum și trebuie să arate modern. Investiția s-ar ridica la valoarea de 3 milioane de lei și prevede amenajarea de panouri fotovoltaice, izolare termică și multe alte elemente utile școlarilor”, a detaliat primarul PNL din Berbești, Milorad Cumpănășoiu.