Diverse

3200 de locuitori cu acte în regulă are comuna Vlădești la ora actuală, dar primarul Adrian Cosac susține că populația reală sare de 6000

213Vizualizari
De la an la an, la Vlădești, sunt identificate noi zone cu potențial, pretabile pentru domeniul imobiliar. Primarul Adrian Cosac a precizat că vor fi introduse și alte suprafețe de teren în intravilan, deoarece cererea privind construirea de imobile este uriașă.
„Avem un dosar mare cu solicitări în acest sens… Se caută multe terenuri. Anual, sunt aproape 150 de autorizații noi de construire de case. La ora actuală, avem 3280 de locuitori cu domiciliul stabil în Vlădești, dar mai sunt alte 3000 de persoane care dețin proprietăți, adică, terenuri, case de vacanță și stau în Râmnic. Cred că, în vreo 5 ani, vom sări de 5000 de locuitori. E foarte important asta, deoarece bugetul pentru investiții alocat de Guvern ține cont de populație… Deci, un număr mai mare de locuitori înseamnă și bani mai mulți pentru infrastructură”, a explicat primarul PSD din Vlădești, Adrian Cosac.