luni, aprilie 12, 2021
Administrație

50-60 de producători vor avea condiții excelente în noua piață agroalimentară de 600 mp din Pietrari. În zonă, vor mai fi amenajate o terasă și spații verzi

970Vizualizari
La Pietrari, primarul Nicolae Moraru va finaliza, în curând, lucrările de construire a unei piețe agroalimentare în suprafață de 600 de metri pătrați. Potrivit afirmațiior sale, aici vor fi amenajate 50-60 de standuri, unde oamenii vor exista cele mai bune condiții pentru comercializarea produselor gen fructe, legume, lactate, pește și carne. Alesul PNL ne-a dezvăluit că investiția se realizează exclusiv cu fonduri din bugetul localității.

„Bineînţeles că vom racorda piața la sistemele de apă și canalizare. Avem deja rețeaua electrică introdusă, în sistem trifazic. Vom aduce apoi lăzile frigorifice si mobilierul. Până la primăvară, piața va fi funcțională. Am demarat această investiție în ideea de a ajuta oamenii din zona noastră să-și vândă mai ușor produsele proaspete, de calitate. Ei trebuie sprijiniți cât mai mult, mai ales în aceste vremuri grele”, a explicat Nicolae Moraru.

Primarul PNL din Pietrari a mai precizat că, lângă piață, va fi amplasată o terasă în aer liber şi vor fi amenajate spații verzi, pentru a da un aspect cât mai plăcut zonei. Tot în zona respectivă, Compania Națională de Investiții va construi o sală de sport.