marți, aprilie 13, 2021
Fotbal Diverse

60 de copii au participat la competiţia de fotbal pentru juniori de la Mădulari, din acest week-end. Primarul Daniel Dimulescu i-a premiat pe toţi!

285Vizualizari

A fost mare petrecere în comuna Mădulari, în acest week-end! Cu prilejul Festivalului „Strugurel de Mădulari” – sărbătoarea tradiţională a localităţii administrate de primarul Daniel Dimulescu şi viceprimarul Cristian Popa – a avut loc şi o competiţie de fotbal rezervată juniorilor. La aceasta au luat startul patru echipe juvenile, pe lângă cea locală, CS Mădulari, mai fiind prezente SG Şuşani, ACS Tineretul Laloşu şi Tineretul Surpatele. În total, la turneul de la Mădulari au participat aproximativ 60 de copii.
La final, organizatorii evenimentului au acordat cupe pentru fiecare echipă angrenată în competiţie, medalii pentru toţi jucătorii, plachete pentru cei mai buni tineri fotbalişti şi diplome de participare. În plus, copiii au fost invitaţi şi la o masă festivă de primarul Daniel Dimulescu şi viceprimarul Cristian Popa. „Le mulţumim tuturor pentru că au onorat invitaţia noastră, de a participa la această competiţie inedită”, a subliniat Daniel Mihai Hăloiu, cel care s-a ocupat de organizarea turneului juvenil de fotbal din comuna Mădulari.