Diverse

Super-gest! 🥰🥰🥰 Zeci de familii defavorizate și copii abandonați au primit alimente de la elevii Școlii „Nr. 4”

1.02KVizualizari

„Ducem tradiția mai departe!” 🥰🥰🥰

De 14 ani, în luna noiembrie, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 4, din Rm. Vâlcea, au participat la campania socială de sprijinire a copiilor aflaţi în dificultate. Este un eveniment organizat, de fiecare dată, cu maximă implicare și devotament. Astfel, zilele trecute, a avut loc o nouă ediție a „Săptămânîi legumelor şi fructelor donate”, parte a Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară a Ministerului Educaţiei. Iar rezultatele au fost pe măsură. Așa cum reiese din imaginile de mai jos!

Acest proiect caritabil a avut ca scop sensibilizarea elevilor cu grupuri defavorizate ale comunității locale, cu persoanele cu posibilități financiare reduse, afectate uneori inclusiv de lipsa de alimente.
Conducerea școlii, reprezentată de prof. Glomnicu Corina – director și prof. Chicioroagă Elena- director adjunct, alături de prof. Mihai Mădălina – coordonator local SNAC și de voluntari, învăţătorii şi profesorii școlii, s-au mobilizat repede şi eficient în ceea ce privește popularizarea campaniei în rândul elevilor şi părinţilor. Astfel, cu sprijinul acestora din urmă, s-au strâns în jur de 70 kg de legume, 50 kg de fructe și peste 200 borcane cu conserve de toamnă care au fost donate elevilor Fundaţiei ,,Inimă pentru inimă’’, copiilor de la Căsuţa de tip familial ,,Nicoleta’’ şi Centrului de bătrâni din Goranu. Este un exemplu de bune practici în educație, deoarece fiecare generație de elevi a Școlii Gimnaziale Nr. 4 a experimentat bucuria, generozitatea, compasiunea prin implicarea în activitățile SNAC”, au transmis organizatorii acțiunii.

Felicitări!😇😇😇