duminică, martie 7, 2021
Administrație

70 de hectare de teren vor fi puse la dispoziția investitorilor de către Primăria Budești. Lângă Faurecia, cel mai mare pol economic din Vâlcea…

655Vizualizari

Lângă Faurecia, în următorii ani, va apărea unul dintre cei mai importanți poli economici din Vâlcea. Primarul Ionel Vlădulescu a anunțat că administrația locală va pune la dispoziția investitorilor interesați o suprafață de 70 de hectare de teren, pentru derularea de noi afaceri și sprijinirea mediul privat.

„Am încercat permanent să aducem investitori noi în localitatea noastră, deoarece asta înseamnă crearea de noi locuri de muncă, adică, un nivel de trai mai bun. Plus că vom avea și mai multe taxe și impozite colectate în bugetul local. La ora actuală, sunt peste 4000 de angajați la Budești, adică peste populația activă a localității și peste 60 la sută din numărul total de locuitori, care este undeva pe la 7000. Am fost mereu preocupat să implementăm măsuri de promovare a localității, astfel încât să fie mai atractivă pentru oamenii de afaceri. Avem o suprafață de aproximativ 70 de hectare de teren disponibil, care, în următorii ani, va fi plină de agenți economici. Trebuie doar să mai avem răbdare, deoarece pandemia a făcut ca lucrurile să meargă mai greu în ultimul an. La Budești, își desfășoară activitatea numeroase firme. Unele au sute și chiar mii de angajați, însă există și altele mai mici, cu 2-3 angajați, care sunt, de asemenea, foarte importante, deoarece oferă locuri de muncă, ceea ce ne interesează cel mai mult”, a explicat primarul Ionel Vlădulescu.