sâmbătă, aprilie 13, 2024
Administrație

83 de copii din localitatea Măciuca vor primi burse școlare. Premii și pentru cele mai bune rezultate la Capacitate și Bac

1.55KVizualizari
Primarul Mugur Mărcoianu a anunțat valoarea burselor școlare care vor fi acordate anul acesta copiilor din localitatea Măciuca. Astfel, vor exista trei tipuri de burse: 41 de merit – în cuantum de 115 lei pe lună, 8 burse de studiu – de 110 lei pe lună și 34 de burse sociale – 100 lei pe lună. Fondurile necesare sunt asigurate din bugetul statului și cel al Consiliului Local și se ridică la valoarea totală de 100 mii lei.
„Vom susține mereu învățământul din localitate, astfel încât să le asigurăm elevilor cele mai bune condiții. Pe lângă aceste burse, m-am gândit să premiem însă și cele mai bune rezultate la examenele de Capacitate și Bacalaureat. Bineînțeles, cu condiția ca mediile generale să fie peste 8 sau 8,50. De asemenea, vom recompensa orice performanță școlară deosebită, obținută în urma participării la concursuri sau olimpiade”, a detaliat primarul PNL din Măciuca, Mugur Mărcoianu.