joi, octombrie 22, 2020
Administrație

95 % dintre drumurile din Bunești, asfaltate de Viorel Radi

37Vizualizari
Viorel Radi a făcut o prezentare grosso modo a realizărilor de când este primar la Bunești. În toată această perioadă, alesul PSD a reușit să asfalteze 95 la sută dintre drumurile locale, a introdus rețelele de apă și canalizare, a construit mai multe poduri, două baze sportive, două grădinițe, un centru SMURD și a adus permanent îmbunătățiri la școală, dispensar, farmacie și cabinet stomatologic.
Social-democratul a reamintit că așteaptă să înceapă și lucrările de introducere a gazelor naturale și de asfaltare a 11 kilometri de străzi, care vor fi prevăzute și cu rigole. De asemenea, la Buneşti, continuă lucrările cuprinse în proiectul de modernizare și dotare ale căminului cultural din centrul localității.
„Prin atragerea de noi fonduri europene și guvernamentale, vom continua să rămânem o localitate fruntașă în Vâlcea, așa cum am fost întotdeauna, de altfel. Am realizat numeroase investiții până în acest moment și voi continua să fac altele noi, cel puțin la fel de frumoase”, a transmis primarul PSD din Bunești, Viorel Radi.