luni, martie 8, 2021
Administrație

A fost inaugurat noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare, de la Arenele „Traian” – expresie a respectului Primăriei pentru cetăţenii Râmnicului

278Vizualizari
Marţi, 2 iunie, în prezenţa primarului Mircia Gutău, a viceprimarilor Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, precum şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, a fost inaugurat noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor „Traian”. Imobilul modern însumează, pe o structură demisol, parter şi două etaje, o suprafaţă desfăşurată de 2422 mp, în care s-au creat, pe lângă spaţiile destinate artiştilor/sportivilor ce urmează să evolueze în acest complex, mai multe birouri şi ghişee, precum şi o sală de conferinţe cu suprafaţa de 57 mp amplasată la ultimul nivel, care beneficiază şi de o terasă.

De marţi, 2 iunie, imobilul a devenit gazda Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, structură cu un important flux de cetăţeni ce funcţiona anterior în strada Carol I, într-un spaţiu inadecvat şi greu accesibil atât din punct de vedere pietonal, cât şi auto. Prin comparaţie, noul sediu al DEF de la Arenele „Traian” beneficiază de o parcare generoasă pentru autovehiculele celor ce se adresează acestei direcţii, precum şi de accesibilităţi şi spaţii suficiente, confortabile şi elegante pentru contribuabili.

Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău a declarat că se simte împlinit că a finalizat astfel un demers început într-un mandat anterior prin preluarea vechilor Arene de la Ministerului Tineretului şi Sporturilor, subliniind că investiţia reprezintă în primul rând „o dovadă de respect pentru cetăţeanul care îşi plăteşte impozitele şi taxele”. Edilul-şef a mai afirmat că se simte împăcat că, prin modernizările făcute în acest mandat – şi a amintit că în aproximativ o lună va fi inaugurat şi sediul administrativ din strada General Magheru nr. 25 – a impus o nouă abordare a modului în care administraţia locală relaţionează cu cetăţeanul.

Informaţiile au fost furnizate de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.