sâmbătă, aprilie 13, 2024
Diverse

A început şcoala! Mesajul primarului Gheorghe Gîngu, la începutul noului an şcolar, pentru elevii din Bujoreni

290Vizualizari
Luni, 11 septembrie, a fost prima zi din noul an şcolar. Cu această ocazie, primarul Gheorghe Gîngu a ţinut să le adreseze un mesaj tuturor celor aproape 400 de elevi care învaţă în localitatea Bujoreni.
„Prima zi de școală… un ocean de emoții și speranţe pentru micuții care păşesc pentru prima dată într-o sală de clasă, dar și pentru elevii care revin în mediul școlar. Noi provocări au în față, în aceeași măsură, și părinţii, profesorii, învățătorii și educatorii, care-și doresc să construiască împreună un mediu sigur pentru copii.
Anul școlar 2023-2024 începe în cele mai bune condiții la Bujoreni. Pentru noi, cei din administrația publică locală, dezvoltarea educației este un obiectiv prioritar în agenda de zi cu zi. Obținerea de finanțări nerambursabile pentru școlile din Bujoreni a reprezentat, poate, cea mai importantă axă a activității Primăriei Bujoreni din ultimii ani. Suntem preocupați constant de confortul elevilor și de condițiile de care beneficiază în școli și am accesat fonduri pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ.
Dragi elevi, lărgiți-vă orizontul, învățați lucruri noi la școală, descoperiți lumea din jurul vostru. Învățați ce este respectul și munciți din greu pentru a obține rezultate remarcabile, ce vă vor forma ca oameni pentru un viitor de succes. Stimate cadre didactice, vă transmit tot respectul şi admiraţia mea pentru tot ceea ce realizaţi, pentru răbdarea și blândețea cu care îi formați pe elevii noștri.
Dragi părinți, vă îndemn să vă implicați activ în activitatea educațională și să fiți parteneri de nădejde ale cadrelor didactice. Doar printr-un parteneriat activ între toți beneficiarii procesului educațional putem promova performanța și eficiența în educație.
În final, vă doresc un an școlar cu sănătate și rezultate deosebite!”, a transmis Gheorghe Gîngu, primarul comunei Bujoreni.