Fotbal Diverse

AC Milan – Vâlcea „a rupt” tot la turneul de old boys de la Pitești, câștigând marele trofeu. „Bucă” a venit de acasă cu ditamai oala de sarmale

1.5KVizualizari
Week-end-ul trecut, 10 echipe din mai multe orașe au participat la un puternic turneu de old boys (rezervat jucătorilor peste 35 de ani), care s-a desfășurat la Pitești. AC Milan – Vâlcea a câștigat marele trofeu, demonstrând, pentru al doilea an consecutiv, că nu are rivală la această categorie de vârstă.
În cele șase meciuri disputate, echipa din Râmnic a marcat 26 de goluri, iar, în finală, a spulberat-o pe BMB București, care s-a retras de pe teren la scorul de 7-3. Unul dintre jucători s-a ținut de promisiune și a venit cu oala de sarmale de acasă.
Am făcut meciuri demențiale… 6 victorii din tot atâtea meciuri jucate. Sincer, au fost foarte bune sarmalele lui „Bucă”. Să mai aducă! Am demonstrat, pentru al doilea an, că suntem Number One la turneul de la Pitești”, au spus milanezii de Vâlcea.
Lotul echipei AC Milan – Vâlcea este alcătuit din următorii jucători: Viorel Pană – Cristi Ciobanu, Laurențiu Nicolaescu, „Țighy” Bîzgan, Bobi Oprea, Dede Trașcă, Bogdan Preda, Andrei Fistogeanu, „Neamțu” Văduva, Bogdan Bîrlogeanu și „Bucă”. Antrenor: Lucian „Jordy” Iordache.