duminică, iulie 12, 2020
Fotbal Național

ACSO Filiaşi vs. Viitorul Dăeşti / După cinci „expediţii” de sute de kilometri în vestul ţării, echipa lui George Popolan bifează prima deplasare scurtă

249Vizualizari

În acest week-end, mai precis sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 14.00, Viitorul Dăeşti va juca în deplasare, în fieful grupării doljene ACSO Filiaşi. Pentru fotbaliştii pregătiţi de Gabriel Mangalagiu şi Lucian Giurcă, aceasta va fi, practic, prima deplasare mai scurtă din începutul de campionat, după „expediţiile” de sute de kilometri până în vestul ţării, la Cermei, Chişineu-Criş, Pecica, Ghiroda şi Pâncota (în fieful grupării Şoimii Lipova). După ce au obţinut şase puncte din meciurile de la Cermei şi Ghiroda, dăeştenii speră într-un nou rezultat pozitiv, pentru a-şi mai regla situaţia din clasamentul „adevărului”, unde se află acum la „minus 3”.
„Vom trata meciul de la Filiaşi cu maximă seriozitate, sperând că vom mai recupera din cele 9 puncte pe care le-am pierdut, până acum, la Fedeleşoiu. Dacă le-am fi avut şi pe acestea în cont, nu eram doar departe, ci extraordinar de departe! Cu o pregătire bună şi cu o seriozitate mai mare, poate că vom obţine ceea ce ne dorim”, a afirmat fondatorul echipei Viitorul Dăeşti, George Popolan.

George Popolan: „Ne vom organiza mai bine în iarnă şi vom aborda altfel returul!”

Acesta a mai spus că jucătorii trebuie să abordeze cu multă determinare nu doar partida de la Filiaşi, de la finele săptămânii, ci şi pe celelalte două pe care dăeştenii le mai au de disputat: cu FC „U” Craiova 1948 (acasă) şi Flacăra Horezu (deplasare). „Până la finele turului, mai avem trei meciuri, nu grele, ci foarte grele, pe care sperăm că le vom trata cu seriozitate, ca şi pe celelalte de până acum. După aceea, va veni vacanţa de iarnă! În acest tur de campionat, am învăţat multe lucruri pe care nu le ştiam! Aşa e şi în viaţă, înveţi din ce în ce mai multe, pe măsură ce trece timpul! Acum, ştim exact ce trebuie să facem, ne vom organiza mai bine în iarnă şi vom aborda altfel returul. Vom fi mult mai aproape de obiectivul nostru, unde ne-am stabilit să fim, pe locurile 1-5”, a încheiat Popolan.