luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Județean

Acum 5 ani, Horezu începea aventura spre Liga a III-a. Milosteanu încă avea păr (sau nu!), ceilalţi erau încă bebeluşi, Ciorti nu ieşise la pensie, iar „Vice” se lăuda cu doi „ghiborţi” :))

871Vizualizari

Acum, Flacăra Horezu joacă în Liga a III-a, unde se numără printre cele mai puternice echipe din serie, capabilă să se bată, din nou, pentru poziţia de lideră. Aventura spre liga naţională a început însă în urmă cu cinci ani, când, la Drobeta Turnu Severin, foştii campioni ai Vâlcii de atunci se luptau pentru a face pasul la un nivel superior, contra celor de la ACSO Filiaşi. Cu toate că au jucat bine (deşi sună ciudat!), ei au ratat promovarea, mai ales din cauza arbitrajului tendenţios, care i-a infuriat până şi pe oficialii de la AJF Vâlcea.
Timpul a trecut însă şi a rămas această poză memorabilă. Pe-atunci, Răzvan Milosteanu parcă încă avea păr (sau nu, dacă ne uităm mai bine!), Ovidiu Ciortan încă nu ieşise la pensie! :)), Costin Roncea zici că era „fată mare” (ce poziţie mişto avea!), iar lui Radu Georgescu încă nu îi dăduse mustaţa. Plus că Vicenţiu Marinescu prinsese nişte „ghiborţi” pe râul Tismana şi se dădea mare că sunt balauri, dar că jucătorii săi nu îi vedeau prea bine. Şi ceilalţi colegi păreau – dacă ne uităm atent la fotografie – nişte bebeluşi, în căutare de gagici mişto.
Între timp, Horezu a ajuns în Liga a III-a şi, acum, şi-a propus să promoveze în liga secundă. Perseverenţa şi seriozitatea sunt cheia succesului! Felicitări, băieţi! Au fost momente frumoase!