Fotbal Județean

Adi Comănescu, şeful AJF: „Echipele care se vor retrage de pe teren după 10-20 de minute, vor lua amenzi mari”. Dumitru Drăgănescu i-a dat replica!

808Vizualizari
Pentru a determina cluburile să respecte mai mult competițiile oficiale, Adrian Comănescu, președintele AJF Vâlcea, a anunțat că, din sezonul aceasta, vor fi aplicate amenzi mult mai mari. „Am tot observat că există un fenomen destul de des întâlnit, când o echipă vine cu doar 9 jucători la stadion, iar, după 20 de minute, se retrage de pe teren. Că, vezi, Doamne, i s-au mai accidentat jucători. Astfel de strategii care nu fac deloc cinste sportului vor fi sancționate mult mai dur pe viitor. Adică, cluburile vor primi amenzi mult mai mari, pentru că nu mi se pare normal să nu respectăm o competiție”, a anunțat Adrian Comănescu.
Prezent în sală, la Adunarea Generală, Dumitru Drăgănescu (FOTO), a reproșat conducerii AJF Vâlcea că vina principală pentru astfel de situații îi revine exclusiv. „Păi, dacă nu lăsați cluburile să joace duminica, de aia vin la stadion cu doar 8-9 jucători. În fotbalul mic, mulți lucrează inclusiv sâmbăta. Nu mi se pare normal să ne amendați pentru că nu putem strânge jucători. Lăsați-ne să jucăm duminica și nu veți mai avea astfel de cazuri!”, a explicat, pe bună dreptate, Dumitru Drăgănescu, oficialul echipei Forestierul Romani.