Fotbal Diverse

Adi Dulcea vine cu Unirea Bascov în Zăvoi, pentru a lupta la titlul național Under 19. Super-performanță pentru fostul divizionar A, originar din Călimănești…

1.49KVizualizari
Week-end-ul acesta, echipa de juniori Under 19 de la Unirea Bascov, care e antrenată de vâlceanul Adrian Dulcea (fost divizionar A), va participa la turneul final al Campionatului Național, programat în Zăvoi. În lupta pentru titlul național, s-au calificat patru echipe: Unirea Bascov, Ceahlăul Piatra Neamț, Rapid București și FC Argeș.
Sâmbătă seara, va avea loc tragerea la sorți a meciurilor din semifinale, care se vor desfășura a doua zi, duminică, 15 mai, de la orele 10.00 și, respectiv, 12.00. Finala se va juca pe terenul principal din Zăvoi, luni, 16 mai.
„Sunt de câțiva ani buni la Unirea Bascov, unde, împreună cu colegii și conducerea clubului, am făcut tot posibilul să lansăm în fotbalul mare, mai exact, în Liga a III-a, toți juniorii de calitare. Așa cum știți, activăm și în Liga a III-a și ne bazăm foarte mult pe tinerii din cadrul centrului nostru. În ceea ce privește calificarea în semifinalele Campionatului Național, performanța este extraordinară. O comună de lângă Pitești a reușit să se califice în careul de ași, contra unor cluburi mult mai cunoscute în ţară. Le mulțumesc băieților mei pentru tot ceea ce au realizat până acum. Vom juca turneul final de la Rm. Vâlcea, fără nicio presiune. E important pentru noi că 80 la sută dintre cei pe care îi avem la juniori evoluează deja și în Liga a III-a. Asta înseamnă foarte mult pentru un club mic ca Unirea Bascov!”, a explicat Adrian Dulcea.