vineri, ianuarie 22, 2021
Fotbal Diverse

Adi Glăvan, jucător Nurvil: „Doar ghinionul a făcut să ne oprim în optimi la Cupa României de la Bacău”

695Vizualizari

În urmă cu o săptămână, Nurvil a participat la Cupa României de minifotbal de la Bacău, unde echipa vâlceană s-a oprit în optimi, după ce a pierdut la limită duelul cu FC Buzău (0-1). În prealabil, „mecanicii” au obţinut două victorii clare în Grupa a 16-a şi alte două categorice în 32-imi şi 16-imi.
La finele competiţiei desfăşurate în perioada 28-30 iunie, Adi Glăvan a ţinut să-i felicite pe coechipierii săi pentru parcursul avut. „Am avut rezultate bune la Bacău, dar nu doar atât, m-a bucurat şi că jocul nostru de-al lungul turneului a fost unul excelent. De aceea, ţin să le şi mulţumesc personal tuturor băieţilor pentru evoluţiile din această deplasare. Pe de altă parte, cu toţii vrem să mulţumim societăţii Nurvil şi în special domnului Mihai Văduva, care ne-a fost alături din toate punctele de vedere şi ne-a asigurat toate condiţiile. E un om extraordinar şi a făcut ca lucrurile să meargă foarte bine. În ceea ce priveşte turneul, doar ghinionul ne-a făcut să ne oprimi în optimi la Bacău, să pierdem cu Buzău (0-1), după un joc pe care l-am dominat total. Aşa e însă în fotbal! Trebuie să dai gol! Dacă am fi înscris primii, la fel ca în celelalte meciuri, ne-am fi făcut viaţa uşoară şi probabil că ne-am fi impus din nou. Ne vom întâlni în curând pentru a stabili ce vom face în viitor. Ne trebuie câteva transferuri, 2-3 jucători noi, ca să întărim lotul pentru sezonul următor” , a precizat Adi Glăvan.
Din lotul echipei Nurvil la turneul de la Bacău au făcut parte următorii jucători: Mădălin Bărzăgeanu, Cristian Ciobanu, Gheorghe Diaconu, Adrian Glăvan, Valentin Mihalcea, Viorel Pană (portar), Ştefan Răducea, Iulian Roşoagă, Claudiu Traşcă (Dede), Constantin Văduva (Neamţu) şi Alex Zamfirescu (Zambrota).
Aşa cum se cunoaşte, la Turneul Naţional al Cupei României de la Bacău au luat startul 93 de echipe, care au fost împărţite în 31 de grupe de câte trei, în care s-au înfruntat după sistemul „fiecare cu fiecare”. Ulterior, primele două clasate şi alte două formaţii de pe locul 3 (cu cel mai bun punctaj) au acces în 32-imi, fază din care competiţia a continuat în sistem eliminatoriu. Marele trofeu a fost câştigat de cealaltă echipă vâlceană prezentă la Bacău, Boromir.

Parcursul echipei Nurvil la Turneul Naţional al Cupei României de la Bacău:

• Grupa a 16-a (vineri, 28 iunie):

Nurvil – Phone Sale Focşani 2-0
Goluri: Cristi Ciobanu, Vali Mihalcea

Nurvil – FC DFR Craiova 7-4
Goluri: Ştefan Răducea (2), Vali Mihalcea (2), Claudiu Traşcă, Iulian Roşoagă, Mădălin Bărzăgeanu

• 32-imi (sâmbătă, 29 iunie):

Nurvil – Galaxy Brad 4-0
Goluri: Cristi Ciobanu, Alex Zamfirescu, Vali Mihalcea, Constantin Văduva

• 16-imi (sâmbătă, 29 iunie):

Nurvil – AFC Klausenburg 07 Floreşti 5-0
Goluri: Iulian Roşoagă (2), Vali Mihalcea, Mădălin Bărzăgeanu, Alex Zamfirescu

• Optimi (sâmbătă, 29 iunie):

Nurvil – FC Buzău 0-1