Fotbal Național

Adi Păun a cucerit cel de-al patrulea titlu naţional consecutiv cu CFR Cluj. Vâlceanul mai are trofee cu echipa ardeleană în Cupa / Supercupa României

624Vizualizari
Marţi, 18 mai, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii I, CFR Cluj s-a impus la limită, cu 1-0, în meciul pe care l-a susţinut în deplasare, în fieful formaţiei FC Botoşani. Graţie acestui succes, echipa antrenată de Edward Iordănescu şi-a adjudecat cel de-al patru titlu naţional consecutiv, precedentele trei trofee în întrecerea internă fiind obţinute cu Dan Petrescu pe banca tehnică. Şi în sezonul actual, unul dintre jucătorii de bază ai grupării ardelene a fost vâlceanul Adrian Păun.

Drăgăşăneanul a evoluat în 38 de meciuri (din totalul de 39) şi a marcat opt goluri

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a marcat de opt ori pentru CFR Cluj (cinci goluri fiind reuşite în campionatul regulat, iar trei în play-off, dintre care două în duelul important cu CS „U” Craiova, din Bănie, câştigat de ardeleni cu 3-1), Fostul elev al lui Florin Lupu a înscris două dintre „boabele” sale din penalti. Din punct de vedere al meciurilor jucate, Adi Păun a avut nu mai puţin de 38 de apariţii, în cele 39 de runde care s-au desfăşurat până acum în Liga I. Practic, singura partidă în care drăgăşăneanul a absentat a fost cea din etapa a 17-a, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în deplasare, când clujenii s-au impus cu 1-0.