Fotbal Național

Adi Popa a revenit la Flacăra Horezu. Nicolae Sărdărescu a bătut palma cu vechiul şi noul antrenor al echipei

1.11KVizualizari
Adi Popa a părăsit-o pe Flacăra Horezu în urmă cu un an şi jumătate, pentru a încerca promovarea în Liga a II-a cu Viitorul Dăeşti. Obiectivul a fost ratat, după ce echipa de la Fedeeleşoiu a fost eliminată în semifinmalele barajului de AFC Odorheiu Secuiesc, din cauza a două înfrângeri, ambele cu 0-1, acasă şi în deplasare.
Adi Popa şi-a încheiat contractul cu Viitorul Dăeşti la finele sezonului, iar din această vară revine în Treapt, unde va reface inclusiv perechea cu Marian Deaconescu pe banca tehnică. Negocierile pe care primarul Nicolae Sărdărescu le-a purtat cu „fiul rătăcitor” al Horezului s-au încheiat luni, 27 iunie, când antrenorul-jucător şi-a dat acordul pentru a semna din nou cu Flacăra.
„Am bătut palma cu Adi Popa, el are mână liberă la transferuri şi la alcătuirea lotului pentru sezonul viitor. Din vechea echipă, vor mai rămâne doar câţiva jucători, iar printre aceştia s-ar putea număra şi atacantul Alexandru Traşcă. În schimb, ne vom despărţi de toţi cei care n-au dat randament. Consider că le-am oferit tuturor şansa să arate ce pot, dar mulţi dintre ei ne-au înşelat aşteptările, aşa că nu mai puteam să contăm pe serviciile lor”, a anunţat primarul din Horezu, Nicolae Sărdărescu.