vineri, iulie 10, 2020
Fotbal Național

Adi Popa a sunat adunarea la Flacăra Horezu. Cinci noutăţi în lotul echipei din Treapt

886Vizualizari

Flacăra Horezu s-a reunit luni, 15 iulie, la ora 18.00, la stadionul din Treapt. La prima întâlnire din această vară, staff-ul tehnic al formaţiei din oraşul administrat de Nicolae Sărdărescu a avut la dispoziţie şi cinci fotbalişti noi, despre care antrenorul-jucător Adi Popa spune că se vor regăsi şi în lotul pentru Liga a III-a. Este vorba de portarul gorjean Dragoş Constantinescu (29 de ani), de un goal-keeper mai tânăr, Alexandru Manea (19 ani) – de la CS „U” Craiova II, de mijlocaşul central Ionuţ Nuţă (născut în 2001) – care provine de la Sporting Piteşti, de fundaşul lateral Cătălin Niţu şi de atacantul Ionuţ Preda (2000) – ultimii doi fiind de la Şcoala „Gică Popescu” Craiova.
„În afara lui Dragoş Constantinescu, ceilalţi patru jucători pe care i-am adus sunt tineri şi foarte talentaţi. Mă bucură faptul am mai transferat încă doi portari, astfel că vom avea trei goal-keeperi în lot, la fel ca şi în sezonul trecut. Alături de cei noi pe care i-am adus, l-am păstrat în echipă şi pe Denis Vlădoi”, a subliniat Adi Popa.
După o săptămână de acomodare la efort, timp în care „olarii” vor susţine antrenamente uşoare la stadion, echipa horezeană va intra în cantonament de luni, 22 iulie. Stagiul de pregătire centralizată va avea loc în Treapt şi se va întinde pe durata a 7 zile, perioadă în care Flacăra nu va disputa niciun meci amical.

Flacăra Horezu s-a despăţit de cinci jucători în această vară

În această vară, Flacăra Horezu s-a despărţit de cinci dintre jucătorii pe care s-a bazat în sezonul trecut al Ligii a III-a. Este vorba de Florin Matache, Robert Popa (ambii portari), Alex Cioablă (atacant), Alex Luchian Butoi (fundaş stânga) şi Vali Munteanu. Ceilalţi au rămas însă în lot şi vor evolua în Treapt şi în noul campionat. „Aşa cum am mai anunţat, după plecarea lui Vali Munteanu, din grupul venit vara trecută de la Sporting Piteşti, au mai rămas în formaţia noastră doar Ionuţ Gonzales Neamţu, Răzvan Olteanu şi Vlăduţ Bălan. Lângă aceştia, tot din Trivale, a mai venit acum Ionuţ Nuţă”, a afirmat antrenorul-jucător din Treapt, Adi Popa.