Fotbal Național

Adi Popa (antrenor-jucător Viitorul Dăeşti), după meciul cu Viitorul Şelimbăr: „Era clar că va câştiga echipa care va înscrie prima!”

331Vizualizari
Viitorul Dăeşti a fost înfrântă, vinerea trecută, de Viitorul Şelimbăr, cu scorul de 2-0, la finele unui meci extrem de echilibrat. Gruparea sibiană s-a impus după ce a fructificat două dintre ocaziile de care a beneficiat după pauză. Deşi echipa de la Fedeleşoiu s-a întors fără niciun punct din această deplasare, antrenorul-jucător de la Viitorul Dăeşti, Adi Popa, şi-a felicitat elevii pentru evoluţia din week-end.
„A fost un meci echilibrat de la un capăt la celălalt! Începutul – adică, primele 15-20 de minute – a aparţinut echipei din Şelimbăr. Apoi, şi noi am reuşit să fim mai periculoşi, iar ocaziile au apărut la ambele porţi. Oricine putea să înscrie în acele faze. Şi repriza a doua a fost foarte echilibrată, până la primul gol marcat de sibieni. După execuţia de excepţie din acea lovitură liberă, echilibrul s-a rupt. Era evident că echipa care va marca prima va câştiga şi meciul. Ţin să-i felicit pe toţi jucătorii, au muncit şi au luptat pentru un rezultat pozitiv, dar, din păcate, nu l-am putut obţine”, a spus Adi Popa, după meciul de la Avrig.