Fotbal Național

Adi Popa caută jucători tineri talentaţi pentru Viitorul Dăeşti, în condiţiile în care, din sezonul viitor al Ligii a III-a, se schimbă anii pentru juniorii care trebuie să fie utilizaţi obligatoriu

260Vizualizari
O problemă pe care oficialii de la Viitorul Dăeşti se zbat să o rezolve în pauza de vară, în ceea ce priveşte lotul, e legată de juniori. Iar asta pentru că, din campionatul viitor, se vor schimba anii obligatorii pentru jucătorii tineri, iar staff-ul tehnic încearcă să găsească cele mai bune soluţii în acest sens.
„În această vară, căutăm juniori de valoare pentru sezonul următor! Din noua ediţie a Ligii a III-a, echipele vor fi obligate să utilizeze permanent câte un jucător născut în 2001 şi doi de 2002-2003 sau mai mici. Până acum, regula FRF impunea să ai pe teren un jucător de 2000 şi doi de 2001-2002 sau mai mici. Ceea ce înseamnă că trebuie să avem în lot şi fotbalişti buni mai mici de vârstă. La 2001, nu avem nicio problemă, sunt jucători de calitate în lot, cum ar fi portarul Alex Marinoiu (n.r.: care a fost titular în majoritatea meciurilor din sezonul precedent), Sebi Preda, Adrian Dima. De la categoria 2002-2003, îi avem pe Bogdan Efitimie, Vlad Mocioacă, Ştefan Pufu şi pe alţii. Dar, tot ne mai trebuie câţiva în plus, ca să fim acoperiţi complet la acest capitol, 2002-2003 şi mai mici”, a afirmat antrenorul-jucător de la Viitorul Dăeşti, Adi Popa.