duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Național

Adi Popa, despre meciurile de pregătire: „Amicalele nu sunt neapărat relevante în ceea ce privește calitatea reală a jocului nostru”

178Vizualizari

• Viitorul Dăeşti a obţinut două victorii în cele patru amicale jucate iarna aceasta. Ultimul joc va fi vineri, 5 martie, la Călimăneşti!

Viitorul Dăești a disputat, până acum, patru meciuri de verificare, din care a obținut două victorii: 4-2 cu Sparta Rm. Vâlcea și 2-1 cu Vedița Colonești. În plus, Adi Popa, Cristi Munteanu și colegii lor au remizat cu Pandurii Tg. Jiu (1-1) și au fost învinși de Minerul Costești (2-1).
Vinerea aceasta, echipa din Fedeleșoiu va juca ultimul amical de dinaintea reluării campionatului, împotriva celor de la Unirea Bascov (Liga a III-a). Meciul cu formaţia antrenată de Adi Dulcea se va disputa la Călimăneşti, pe Stadionul „Cozia”, de la ora 12.00.
„Amicalele nu sunt neapărat relevante în ceea ce privește calitatea reală a jocului nostru. Eu sunt convins că vom avea un cuvânt important de spus în campionat. Pentru asta, ne-am pregătit foarte mult”, a spus Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei de la Fedeleşoiu.