duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Național

Adi Popa, după deplasarea din week-end-ul trecut: „E bine că am obţinut un punct la Tg. Cărbuneşti, unde cred că se va câştiga foarte greu”

267Vizualizari

Adi Popa s-a declarat mulţumit de remiza pe care Flacăra Horezu a obţinut-o, week-end-ul trecut, în deplasare, împotriva formaţiei Gilortul Tg. Cărbuneşti. Antrenorul-jucător al echipei din Treapt a mai precizat că, având în vedere ocaziile care au fost de ambele părţi, oricare dintre cele două combatante putea tranşa meciul în favoarea sa.
„Am întâlnit un adversar incomod, care ne-a pus multe probleme. Ştiam că ne aşteaptă o misiune foarte grea la Tg. Cărbuneşti, deoarece Gilortul dispune de jucători de valoare. Printre aceştia, se numără Ionuţ Tătaru, Adrian Codin, Monel Cârstoiu, Alexandru Avramescu şi Dorel Amzucu. Toţi sunt fotbalişti de calitate, cu o experienţă deosebită şi în ligile superioare. Nici FC „U” Craiova nu i-a învins atât de uşor pe cei de la Gilortul, s-a terminat doar 2-1, iar asta în condiţiile în care, pe final, gorjenii au avut două ocazii foarte mari de a egala. E bine că până la urmă am obţinut un punct la Tg. Cărbuneşti, pe un teren unde cred că se va câştiga foarte greu. Era frumos să învingem, dar nu s-a putut acest lucru. Per total, a fost un meci echilibrat, cu ocazii de ambele părţi. La 1-0, am avut o bară prin Mansour Gueye, iar în plus tot el a mai beneficiat de o altă şansă de a înscrie. Pe de altă parte, în faţa golului s-au mai aflat Ionuţ Simeanu (la 0-0) şi Adrian Stănică (la 1-1). De partea cealaltă, şi gorjenii au avut două ocazii mari. Aşadar, a fost un joc pe care puteam să-l câştigăm, dar şi să-l pierdem”, a precizat Adi Popa.

„Ne-a bucurat mult golul lui Sebi Preda, sperăm să mai înscrie şi altele, la fel de importante, în continuare”

„Din păcate, am fost nevoiţi să facem două schimbări forţate în prima repriză, Covalschi şi Georgescu părăsind terenul accidentaţi. Am schimbat formula de joc din mers, iar acest lucru s-a resimţit. Sperăm să-i recuperăm pe cei doi până la ora meciului cu FC Argeş, de miercurea aceasta. Altfel, ne-a bucurat mult reuşita lui Sebi Preda, care a marcat primul său gol la Liga a III-a. A trăit o bucurie imensă şi sperăm să mai înscrie şi altele, la fel de importante, în continuare”, a încheiat antrenorul-jucător de la Flacăra Horezu.