marți, decembrie 1, 2020
Fotbal Național

Adi Popa, după meciul cu FC „U” Craiova 1948: „E o înfrângere dureroasă, mai ales că am pierdut pe final!”

187Vizualizari

Vinerea trecută, în derbiul cu FC „U” Craiova 1948, Flacăra Horezu s-a aflat la doar câteva minute de a se întoarce acasă cu un punct extrem de preţios. Din păcate, vâlcenii au fost învinşi pe final de meci, printr-un gol înscris în minutul 86, de Robert Răducanu. Acesta a punctat cu capul, din interiorul careului de 16 metri, după o centrare perfectă. Până la acel gol, doljenii au mai avut însă şi alte ocazii de a tranşa meciul în favoarea lor. Pe undeva, eşecul de la Drobeta Tr. Severin seamănă cu cel suferit în sezonul trecut, când „olarii” au pierdut nemeritat, în deplasare, în fieful echipei AS SR Braşov (1-2), din cauza unui gol încasat tot pe final, dar dintr-un penalti controversat.
La finele partidei din week-end-ul trecut, antrenorul-jucător al echipei din Treapt, Adi Popa, a ţinut să-i felicite pe coechipieri pentru efortul depus cu FC „U” Craiova 1948. „E o înfrângere dureroasă, mai ales că am pierdut pe final de meci. Am întâlnit o echipă bună, alcătuită din mulţi jucători de calitate. Părerea mea e că am făcut un meci bun din punct de vedere tactic, ne-am grupat bine şi am reuşit să închidem culoarele spre poarta noastră, dar, din păcate, am cedat pe final. Adversarii au avut o posesie mai bună, dar am încercat să rezistăm până la final fără gol primit, chiar şi în condiţiile astea. Băieţii merită felicitaţi pentru felul cum au luptat, ne-am dorit cu toţii să obţinem un rezultat bun, adică măcar o remiză, am muncit, am alergat foarte mult, dar n-a fost să fie. Din păcate, atât s-a putut! Asta e! Mergem înainte! Cum se spune, am pierdut o bătălie, dar nu şi războiul! Până la urmă, contează când se trage linie la final, în fotbal sunt şi victorii, şi înfrângeri, şi trebuie să trecem cu fruntea sus peste toate. Ne vedem de treaba noastră în continuare, vom lua fiecare meci în parte şi vom încerca să obţinem maximum din toate!”, a spus Adi Popa.
În duelul cu Craiova, pentru Flacăra Horezu au evoluat următorii jucători: Robert Popa – Samson Nwabueze, Ciprian Dinu, Cristi Munteanu, Ştefănel Covalschi (Ionuţ Simeanu), Raul Nistor (Ionuţ Nuţă), Răzvan Olteanu, Adrian Popa, Sebastian Popa, Adrian Stănică (Emilian Bârziche), Mansour Gueye.