duminică, iulie 12, 2020
Fotbal Național

Adi Popa, după meciul cu Viitorul Dăeşti: „Dedicăm victoria suporterilor noştri, ne-au fost mereu alături!”

175Vizualizari

Vinerea trecută, Flacăra Horezu a reuşit să câştige derbiul judeţului, cu Viitorul Dăeşti (2-1), prin golurile marcate de Radu Georgescu şi Adrian Popa (unul mai frumos decât altul!, cum se spune). La final, antrenorul-jucător-principal din Treapt a subliniat că toţi cei care au intrat pe teren merită felicitaţi pentru eforturile depuse, în speţă, pentru că au contribuit la această victorie preţioasă.
„Mă bucur că am înscris şi eu un gol, dar cel mai important lucru e că ne-am trecut în cont toate cele trei puncte. A fost un meci echilibrat, cu ocazii la ambele porţi. S-au întâlnit două echipe bune, care joacă un fotbal de calitate. Ne bucură că la finele celor 90 de minute de joc noi am fost cei care am obţinut victoria.
Şi dăeştenii au avut ocazii, la 1-0, în prima repriză, când s-au aflat de trei ori aproape de gol, dar şi noi, la 2-0, am irosit trei situaţi bune de a înscrie şi a închide jocul. Una peste alta, a fost un meci plăcut pentru publicul spectator şi pentru toţi iubitorii fotbalului din Vâlcea. Pe această cale vreau să-i felicit pe cei de la Dăeşti, pentru că au avut rezultate bune în primul sezon de Liga a III-a şi reprezintă cu cinste judeţul Vâlcea. Şi ştim şi noi, din experienţa noastră, că nu e deloc uşor la acest nivel. Viitorul este o echipă valoroasă, care practică un joc frumos, iar pentru asta toţi jucătorii de la Dăeşti merită felicitaţi”
, a spus Adi Popa.
„Ne bucurăm că am reuşit să învingem şi le dedicăm victoria suporterilor noştri, care ne sunt tot timpul alături. Ei ne-au fost aproape şi la acest meci important şi le mulţumim din suflet. Chiar iubesc cu adevărat această echipă şi s-a demonstrat încă o dată că Flacăra are susţinători adevăraţi”, a mai adăugat Adi Popa.