Fotbal Național

Adi Popa, după victoria din week-end-ul trecut: „Jucătorii au avut o atitudine foarte bună, au muncit enorm şi ne-am trecut în cont o victorie de care aveam mare nevoie”

107Vizualizari

Flacăra Horezu a regăsit drumul spre victorie week-end-ul trecut, după trei înfrângeri consecutive. Aşa cum se cunoaşte, două dintre acestea au fost în campionat, ambele în deplasare (0-1 la FC „U” Craiova şi 0-2 la ACS Poli Timişoara), între care a avut loc meciul din turul 4 al Cupei României (0-2, cu Astra Giurgiu, în Treapt). După partida cu CS Hunedoara, antrenorul-jucător al echipei horezene, Adi Popa, a recunoscut că acest succes a reprezentat o descătuşare pentru „olari”.
„A fost un meci foarte important pentru noi şi ne bucurăm că am reuşit să-l câştigăm. Toţi jucătorii au avut o atitudine foarte bună, au muncit enorm şi ne-am trecut în cont o victorie de care aveam mare nevoie. Am întâlnit o echipă valoroasă, cu jucători de calitate, care au evoluat la un moment dat şi la un nivel mai înalt, aşa că băieţii merită felicitaţi din plin pentru cele trei puncte adjudecate, pentru munca depusă şi pentru determinarea de care au dat dovadă. Victoria aceasta e una foarte preţioasă, inclusiv prin prisma scorului, dar şi pentru că a fost ca o descătuşare pentru noi. Din păcate, punctele pierdute în partidele precedente nu se mai pot recupera, dar trebuie să mergem înainte şi să încercăm să ne trecem în cont altele, din meciurile următoare”, a subliniat Adi Popa.

0
error: Content is protected !!