joi, octombrie 22, 2020
Fotbal Național

Adi Popa (Flacăra Horezu): „De fiecare dată până acum, am întâlnit echipe de valoare şi bine organizate”

137Vizualizari
Flacăra Horezu a disputat patru meciuri în actualul sezon al Ligii a III-a, iar antrenorul-jucător Adi Popa are deja o primă părere despre parcursul de până acum, în care echipa din Treapt a adunat 4 puncte, în meciurile cu CSM Jiul Petroşani (2-2, în deplasare) şi Viitorul Dăeşti (3-1, pe teren propriu). În rest, „olarii” au pierdut cu Măgura Cisnădie (0-1, în depalsare) şi Viitorul Şelimbăr (1-3, pe teren propriu).
„Am jucat doar cu patru adversare, dar, de fiecare dată până acum, am întâlnit echipe de valoare şi bine puse la punct. Aşa cum ne aşteptam,toate formaţiile din Ardeal sunt bine organizate şi au în componenţă mulţi jucători cu experienţă. Vom vedea mai departe cum vor fi meciurile cu celelalte cinci echipe din grupă. Dar, din datele pe care le avem până în prezent, cam toate echipele din Seria 7 sunt bine organizate”, a subliniat Adi Popa.
În 2020, Flacăra Horezu mai are de disputat şase meciuri. Cinci dintre acestea vor fi în tur (printre care şi cel cu Minerul Costeşti, din Zăvoi), iar unul va conta pentru prima rundă din retur, cu CSM Jiul Petroşani (în Treapt).