Fotbal Național

Adi Popa (Flacăra Horezu), după eşecul din Banat, cu ACS Poli Timişoara: „A fost un duş rece pentru noi!”

938Vizualizari

Week-end-ul trecut, la doar trei zile după ce a jucat admirabil cu Astra Giurgiu, în Cupa României, Flacăra Horezu a pierdut surprinzător pe Bega, împotriva codaşei Seriei a IV-a, ACS Poli Timişoara. Antrenorul-jucător al echipei din Treapt, Adi Popa, a pus eşecul pe seama oboselii acumulate în ultima perioadă, dar şi a absenţelor a patru dintre titulari. „Am avut un meci greu pe Bega, încheiat cu un duş rece pentru noi! Am resimţit din plin oboseala din cauza programului infernal din ultima perioadă, în care am jucat din trei în trei zile, dar şi absenţele unor titulari ne-au cauzat probleme. Am avut ocazii mari şi două bare, iar golurile le-am încasat contrar cursului jocului. Pentru ACS Poli Timişoara, totul a fost perfect: ne-a prins obosiţi şi fără jucătorii importanţi din lot”, a subliniat Adi Popa.

„Nu e normal ca unii să alerge, să se zbată, să muncească, să tragă pentru echipă, iar alţii să nu se implice sută la sută”

În plus, reprezentantul „olarilor” şi-a arătat dezamăgirea pentru faptul că jucătorii care i-au înlocuit pe cei ce au lipsit nu s-au ridicat deloc la înălţimea aşteptărilor. „Meciul de pe Bega a fost o şansă de a se afirma pentru jucătorii care au evoluat mai puţin în acest an, de a demonstra că au valoare, că merită să facă parte din echipă şi să evolueze mai mult pe viitor. Din păcate, ei nu s-au ridicat la un nivel foarte ridicat, aşa cum ne doream. Ne aşteptam cu toţii la mai mult de la ei. Am discutat toată săptămâna că meciul de pe Bega e foarte important, dar, cu toate acestea, nu au înţeles. Tocmai de aceea, vreau să trag un semnal de alarmă, ca toţi jucătorii să se implice mai mult. Pentru că, altfel, în condiţiile în care nu avem un lot numeros, vom avea probleme. Le-am cerut mereu tuturor jucătorilor ca atunci când intră în teren să fie foarte determinaţi şi să aibă atitudine. Nimeni nu le va reproşa o greşeală individuală, dar lipsa de atitudine şi de implicare nu o vom tolera chiar niciodată! Nu prea e normal ca unii să alerge, să se zbată, să muncească, să tragă pentru echipă, iar alţii să nu se implice sută la sută. Când ţi se oferă o asemenea şansă, trebuie să demonstrezi tot ce poţi, că aşa e în fotbal! Sigur că nu e uşor şi n-ai ritm de joc, dacă ai jucat mai puţin, dar trebuie să încerci să dai totul pe teren. Mai ales că adversarii nu erau deloc unii de speriat, de locurile 1, 2, 3”, a încheiat Adi Popa.