miercuri, ianuarie 20, 2021
Fotbal Diverse

Adi Popa (Flacăra Horezu): E greu când ești copil sau junior și vezi că ai pierdut 1 an, în care nu ai putut juca nici măcar un meci

237Vizualizari
Adi Popa susține că, la ora actuală, cel mai mult au de suferit copiii și juniorii, care, din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, nu mai pot disputa jocuri amicale sau oficiale. Antrenorul echipei Flacăra Horezu speră că ei vor trece mai ușor și cât mai repede peste această perioadă.
„La copii și juniori, meciurile înseamnă foarte mult… Asta dacă vrei să evoluezi. Cum e imposibil acum pentru ei să mai aibă meciuri, cei mici se pot rezuma doar la antrenamente, în grupuri cât mai mici și cât mai ferit. Chiar dacă sportul face cel mai bine la sănătate… E foarte greu și pentru cei care termină junioratul și nu au deloc meciuri în picioare. Le e foarte greu apoi să facă pasul în competițiile de seniori. Mai e puțin și se va face 1 an de când copiii și juniorii nu au jucat meciuri. Iar lucrurile nu par deloc să se schimbe”, a precizat Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu.