luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Național

Adi Popa (Flacăra Horezu): „E greu de spus cine are prima şansă în Cupă. Trebuie să fim sută la sută concentraţi şi determinaţi”

246Vizualizari

După duelul amical din urmă cu zece zile, din Treapt, Flacăra Horezu şi Minerul Costeşti se vor întâlni, din nou, în această săptămână. Acum, partida va fi însă una oficială, pentru că va conta pentru turul 2 al Cupei României. Chiar dacă s-au impus cu 4-2 pe 3 august, în propriul fief, Adi Popa, Cristi Munteanu & Co. sunt convinşi că meciul de miercuri, 14 august, de la ora 17.30, de pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi, nu va fi deloc unul la fel de uşor.
„Nu am avut noroc să accedem direct în turul 3 al Cupei şi vom juca împotriva formaţiei din Costeşti, pe care o cunoaştem foarte bine. Ne aşteaptă un meci dificil, mai ales că se va juca în Zăvoi, pe un teren despre care mulţi microbişti spun că ne avantajează pe noi. Nu ne bazăm însă pe asta, un asemenea duel e greu oriunde s-ar juca, pe orice teren. Cred că e greu de spus cine va porni cu prima şansă. Nu trebuie uitat că adversarii au eliminat-o pe Unirea Bascov în minutul 112, deci au dat dovadă totuşi de multă rezistenţă. Minerul Costeşti e o echipă bună, cu mulţi jucători cu experienţă şi de valoare, care au evoluat la un moment dat şi la nivel superior. Adversarii practică un fotbal frumos, de calitate, aşa că trebuie să fim sută la sută concentraţi şi determinaţi pentru a învinge şi a izbuti să ne calificăm mai departe. Pentru noi, meciul va fi dificil şi din cauză că e abia primul oficial din această vară, deci nu ştim exact cum vor decurge lucrurile în angrenaj”, a subliniat Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu.