miercuri, martie 3, 2021
Fotbal Național

Adi Popa (Viitorul Dăești), după meciul cu Sparta: Ne-a cam lipsit atitudinea! În plus, am făcut greșeli pe care trebuie să le rezolvăm urgent

208Vizualizari
Viitorul Dăești a câștigat cu scorul de 4-2 amicalul din Zăvoi, cu Sparta Rm. Vâlcea, prin golurile marcate de Gabi Precup, George Neacșu – în prima repriză, Octavian Vasile și Radu Georgescu – în cel de-al doilea mitan.
În acest meci, antrenorul-jucător Adi Popa a utilizat aproape toţi jucătorii pe care îi are la dispoziție în lot. Astfel, echipa de la Fedeleşoiu a început în teren cu: Marinoiu (portar) – Oct. Vasile, Mocioacă, Cr. Munteanu, Samson Nwabueze, Precup, Iordache, Adi Popa, Sebi Preda, Pârvu și Neacșu. Pe parcurs, au mai intrat: Gogete, Panait, Bărbuți, Pufu, Mihai Deaconescu, Mario Diaconescu, Roșianu, Rizea, Dima, Georgescu, Bicuschi, Bunescu și Popolan.
„A fost un meci bun, per ansamblu. Trebuia să avem o atitudine mult mai bună pe toată durata jocului. În plus, am făcut câteva greșeli pe care trebuie să le corectăm neapărat în următoarele jocuri”, a explicat Adrian Popa.