Fotbal Național

Adi Popa (Viitorul Dăeşti), primele gânduri despre viitorul sezon al Ligii a III-a: „Ne propunem să continuăm pe drumul bun pe care am început, să avem o exprimare pozitivă pe teren”

399Vizualizari
Viitorul Dăeşti şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon al Ligii a III-a pe 12 iulie, cu speranţa că, vara viitoare, va sărbători promovarea în eşalonul superior. Până acolo, Adi Popa & Co. trebuie să muncească enorm de mult, pentru a avea un parcurs constant. Din acest punct de vedere, rezultatele pozitive din finalul campionatului precedent, când echipa de la Fedeleşoiu a urcat până pe locul 3, reprezintă un semn că lucrurile au început să meargă pe drumul bun. Iar speranţele pentru ca Viitorul Dăeşti să facă saltul în Liga a II-a sunt cât se poate de justificate.
„În primul rând, ne propunem să continuăm pe drumul bun pe care am început, să ne pregătim exemplar şi să creştem ca joc, să avem o exprimare pozitivă pe teren, astfel încât să obţinem cât mai multe rezultate favorabile în campionat”, a afirmat antrenorul-jucător de la Viitorul Dăeşti, Adi Popa, care a evitat să dea un verdict în ceea ce priveşte obiectivul echipei de la Fedeleşoiu în viitorul sezon al Ligii a III-a.