Fotbal Național

Adrian Alexandru-Păun a scăpat de războaiele politice din Israel. „M-am întors acasă!”. Drăgăşăneanul poate relua seria titlurilor naţionale câştigate

247Vizualizari
În urmă cu aproape doi ani, în septembrie 2022, Adrian Alexandru-Păun era împrumutat de CFR Cluj la Hapoel Be’er Sheva, în schimbul a 200.000 de euro. Echipa din Israel a activat apoi şi clauza de cumpărare pentru fotbalistul născut la Drăgăşani (achitând încă 300.000 de euro), dar ulterior l-a împrumutat la rândul său la Bnei Sakhnin. Vara aceasta, mijlocaşul în vârstă de 29 de ani şi-a încheiat însă conturile cu Hapoel Be’er Sheva şi s-a întors acasă, la… CFR Cluj. Adrian Alexandru-Păun a scăpat astfel şi de toate conflictele politice din Israel, care au declanşat un război din cauza căruia campionatul intern s-a şi întrerupt pentru două luni.

„CFR-iști, m-am întors acasă”, a anunţat drăgăşăneanul, vinerea aceasta, după ce şi-a dat acordul pentru a reveni la CFR Cluj, sub comanda lui Dan Petrescu. Adrian Alexandru-Păun este din 2008 jucătorul echipei din Ardeal, dar până în 2014 a evoluat la grupele de juniori ale clubului din Gruia. În prima perioada petrecută la CFR Cluj, el şi-a trecut în palmares cinci titluri naţionale, o Cupă a României şi două Supercupe.

„Bine ai revenit acasă, Adrian Păun! 14 ani, 309 meciuri, 29 de goluri și 31 de pase decisive. Când vine vorba despre momentele frumoase trăite alături de familia CFR-istă, acestea nu vor putea fi numărate vreodată! Adiță, îți urăm cât mai multe reușite alături de noi!”, a anunţat CFR Cluj, săptămâna aceasta.
Sursă foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 Cluj