Fotbal Diverse

Adrian Alexandru-Păun, primul gol marcat la noua lui echipă. Drăgăşăneanul a punctat chiar împotriva campioanei en-titre

293Vizualizari
Adrian Alexandru-Păun evoluează la o nouă echipă din această toamnă, Bnei Saknin, unde a fost cedat la mijlocul lunii septembrie, sub formă de împrumut, de Hapoel Be’er Sheva. Aşa cum se cunoaşte, vicecampioana din Israel l-a achiziţionat toamna trecută de la CFR Cluj, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Din cauză că Hapoel Be’er Sheva a ratat însă calificarea în grupele UEFA Conference League, fiind eliminată de Levski Sofia, din Bulgaria (după 0-0 pe teren propriu şi 1-2 în deplasare), conducerea clubului a renunţat temporar la serviciile fotbalistului drăgăşănean.
Miercuri, 27 septembrie, jucătorul în vârstă de 28 de ani a reuşit să marcheze şi primul gol la noua sa echipă, chiar în meciul de debut. Mai mult decât atât, el a punctat contra campioanei-titre din Israel, Maccabi Haifa, pe care Bnei Sakhnin a înfruntat-o în fieful acesteia. Adrian Alexandru-Păun a înscris în minutul 40, iar partida s-a terminat până la urmă la egalitate (1-1), deoarece adversara a restabilit echilibrul în minutul 45+4. În repriza secundă, niciuna dintre cele două combatante nu a mai găsit drumul spre gol. În acest duel, cvintuplul campion naţional cu CFR Cluj a părăsit terenul de joc în minutul 64. În week-end, mai precis sâmbătă, 30 septembrie, drăgăşăneanul a fost integralist în partida cu Maccabi Petach Tikva (pierdută cu 1-5, în deplasare), dar de această dată n-a mai reuşit să înscrie. După cinci runde, Bnei Sakhnin se află pe locul 7 în Ligat ha’Al, cu 6 puncte.
Conform înţelegerii dintre Hapoel Be’er Sheva şi Bnei Sakhnin, salariul fotbalistului născut la Drăgăşani este suportat în mod egal de ambele echipe. În acest moment, Adrian Alexandru-Păun e cotat la 1 milion de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.