Fotbal Județean

Adrian Ancuța (AS Bunești): Mii se copii, doar în Vâlcea, suferă că nu pot juca fotbal. Ce spun, oare, când văd cluburile pline și litoralul la refuz?

1.34KVizualizari
Adrian Ancuța (antrenor-jucător la AS Buneşti) spune că, în mod normal, fotbalul mic trebuie să înceapă din toamna aceasta fără nicio restricție. Asta în condițiile în care, pe litoral, cluburile sunt pline, pe plajă nu ai loc deloc și tot așa. Reprezentantul echipei AS Buneşti a explicat că cel mai mult de suferit au copiii, care nu pot juca meciuri oficiale, din cauza unor condiții aberante.
„Numai în județul Vâlcea, sunt mii de copii, la numeroase cluburi, care nu pot juca din cauză că trebuie să facă teste. Haideți să fim serioși? Ce spun ei când văd puhoi de lume peste tot, dar fotbal nu pot juca pe un teren mare?! La mine, la AS Bunești, nu pot obliga un tânăr să se vaccineze, ca să joace. E imposibil asta! Și să plătește teste Covid-19, este iarăși o nedreptate! Chiar vorbeam cu fratele meu, jucător la AS Bunești, și îmi spunea că a rămas uimit de câți turiști a văzut la mare, fără mască, fără distanță, fără nicio restricție. Pentru ei se poate! E greu de înțeles de ce fotbalul a ajuns atât de lipsit de importanță”, a explicat Adrian Ancuța.