luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Diverse

Adrian Comănescu: „Sper ca, pe viitor, aceşti tineri fotbalişti de la Cozia Călimăneşti să confirme şi la nivel de seniori”

377Vizualizari

La meciul retur de la Călimăneşti, dintre juniorii A1 de la Cozia şi Viitorul I. L. Caragiale, a fost prezent şi noul preşedinte al AJF Vâlcea, Adrian Comănescu. Acesta i-a felicitat pe campionii Vâlcii şi le-a urat succes mai departe, la turneul semifinal. „Şi eu îmi doresc ca echipa din Călimăneşti să facă o figură frumoasă mai departe, la turneul semifinal, şi – să ne ajute Dumnezeu! – să ajungă la turneul final. Din ce am văzut, la Călimăneşti, există dorinţă şi ardoare de a face lucruri mari, dar mai ales există o plăcere enormă de a juca fotbal. Sper ca pe viitor aceşti tineri fotbalişti să confirme şi la nivel de seniori”, a afirmat Comănescu.

Zilele acestea, Cozia Călimăneşti află cu cine va juca în week-end

Etapa semifinală a Campionatului Naţional de juniori A1, care se va disputa sub formă de turnee zonale, e programată în perioada 14-16 iunie. FRF va anunţa componenţa grupelor regionale în cursul zilei de marţi, 11 iunie. Faza finală a competiţiei va avea loc pe 20 şi 21 iunie, la Buftea.