Diverse

Adrian Mitrache este de acord ca primarii care nu sunt corecți să își piardă mandatele. „De la PNL, treci la PSD sau invers. Ești OUT!”

700Vizualizari
Adrian Mitrache, din Golești, susține că un primar ar trebui să aibă mai multă demnitate în ceea ce privește meseria pe care o desfășoară în interesul comunității sale locale. De aceea, din punctul său de vedere, cei care pierd calitatea de membri de partid ar trebui să își piardă, automat, și mandatul.
Și, cu siguranță, va fi lege în acest sens. Adică, sunt primari de la PNL care trec la PSD sau de la PSD la PNL ori de la un partid la altul. Patru ani e cu un partid, apoi, se trezește că îi place de altcineva… Nu merge așa! Dacă un candidat iese primar la alegerile iunie, păi, până în septembrie-octombrie, când va fi pus în funcție, să nu aibă drept de a conduce administrația locală. Adică, din 9 mai, când apari pe lista de candidați a unui alt partid politic, fiind demnitar de la alt partid, să îți pierzi mandatul. Și Prefectura trebuie să se sesizeze în acest sens! Și să își piardă pâinea până în octombrie, când își intră în funcție. Hai să fim sinceri, să terminăm odată cu golănia asta, că nu îmi place colo și merg în partea cealaltă. Fă-ți treaba ta ca primar, fă eforturi să atragi fonduri și nu mai sta cu mâna întinsă mereu. De exemplu, Cristian Buican nu a dat niciodată bani vreunui primar, ca să îl condiționeze să vină la partidul său. Asta am apreciat cel mai mult la el! Așa ar trebui să fie orice lider de partid. Iar primarii să lupte pentru drepturile lor…„, a explicat primarul PNL din Golești, Adrian Mitrache.