duminică, aprilie 11, 2021
Administrație

Adrian Mitrache (primar Goleşti) așteaptă banii de la AFIR, pentru a introduce apa și în Tulei, Câmpeni, Coasta, Poenița, Drăgănești

459Vizualizari
Liberalul Adrian Mitrache a precizat că, imediat ce Primăria Golești va încasa banii de la AFIR, pentru lucrările realizate la parcul central, va continua să introducă rețeaua de alimentare cu apă în celelalte sate: Tulei, Câmpeni, Coasta, Poenița – Drăgănești. Este vorba, în total, de 4 kilometri de conductă de conductă principală.
„Foarte multe gospodării sunt răsfirate. Adică, sunt poziţionate pe dealuri și, ca să duci apa până acolo, trebuie să mergi poate și 1 kilometru cu conducta. E normal că toți locuitorii vor să aibă apă curentă, însă, lumea trebuie să înțeleagă că e nevoie de timp. În plus, nici nu prea sunt sustenabile proiectele acestea, adică, nu primesc finanțare tocmai pentru că există un cost prea mare de execuție. Pe AFIR, așteptăm să primi 285.000 de lei. Am mai făcut economii de 240 de mii la proiectul principal de apă și, cu acești bani, vreau să termin în cele patru sate. Vom face solicitare la Minister să ne permită alocarea acestui rest, pentru a realiza ceea ce mi-am propus. Din păcate, la ora actuală, nu avem nici măcar un metru de canalizare. Pentru început, vreau să găsesc fonduri și să introduc această utilitate măcar în patru sate”, a explicat primarul PNL din Goleşti, Adrian Mitrache.