miercuri, februarie 24, 2021
Fotbal Național

Adrian Păun a înscris primul gol pentru CFR Cluj în actualul sezon al Ligii I

112Vizualizari
Săptămâna trecută, Adrian Păun (CFR Cluj) şi-a trecut în cont primul său gol din actualul sezon al Ligii I. Fotbalistul originar din Drăgăşani a înscris în partida pe care formaţia din Ardeal a disputat-o în deplasare, cu Dinamo Bucureşti. Elevii lui Edward Iordănescu s-au impus cu 2-0, în Capitală (scor consemnat încă de la pauză), iar cel de-al doilea gol a fost marcat chiar de Adrian Păun, în minutul 45, dintr-un penalti. Lovitura de pedeapsă a fost acordată de centralul Marius Avram după un fault comis de croatul Ante Puljic asupra conaţionalului său din tabăra adversă, Gabriel Debeljuh, cel care marcase primul gol al meciului, în minutul 14. Adrian Păun (25 de ani) a executat impecabil de la 11 metri, sus, în plasa laterală, fără nicio speranţă pentru portarul Tomas Mejias, şi a stabilit rezultatul final.

Drăgăşăneanul a fost utilizat în toate meciurile din campionatul intern

De precizat este faptul că drăgăşăneanul a fost utilizat în toate etapele scurse din sezonul actual al Ligii I, atât în perioada când pe banca tehnică se afla Dan Petrescu (11 runde), cât şi în ultimele trei meciuri cu Edward Iordănescu la timonă. Adrian Păun n-a fost însă integralist decât în două jocuri, în etapele a 7-a (cu FC Botoşani, 2-1, pe teren propriu) şi a 11-a (cu UTA Arad, 0-1, acasă).
Altfel, vâlceanul a fost titular în alte patru partide, fiind schimbat după pauză. În acest caz, a fost vorba de etapele a 2-a (cu Sepsi Sf. Gheorghe, 0-0, pe teren propriu – când a părăsit terenul în minutul 70), a 4-a (cu Astra Giurgiu, 2-0, în deplasare, când a jucat până în minutul 78), a 10-a (cu FC Argeş Piteşti, 2-0, în deplasare – până în minutul 89) şi acum, în runda a 14-a (cu Dinamo Bucureşti, tot 2-0 – când a fost înlocuit în minutul 83). În restul jocurilor disputate de CFR Cluj în Liga I, Adrian Păun a intrat pe teren după pauză.
În ultima rundă din Liga I care va mai avea loc în 2020, CFR Cluj va evolua, pe teren propriu, împotriva echipei CS „U” Craiova. Meciul e programat marţi, 22 decembrie, de la ora 21.00, şi reprezintă reeditarea finalei campionatului din sezonul trecut, când ardelenii antrenaţi la vremea respectivă de Dan Petrescu s-au impus în Bănie cu scorul de 3-1, adjudecându-şi astfel cel de-al treilea titlu naţional consecutiv.