miercuri, februarie 24, 2021
Fotbal Diverse

Adrian Păun (CFR Cluj) l-a învins pe Denis Dumitraşcu (Chindia Târgovişte). Miercuri, campionul României a remizat, acasă, cu Celtic Glasgow

609Vizualizari

Doi vâlceni s-au înfruntat în etapa a patra a Ligii I. Astfel, Denis Dumitraşcu, legitimat la Chindia Târgovişte, a primit vizita lui Adrian Păun, campion en titre al României, cu CFR Cluj. Echipa pregătită de Viorel Moldovan a condus cu 1-0, la pauză, dar trupa lui Dan Petrescu a avut o revenire de senzaţie în repriza secundă, reuşind să înscrie prin George Ţucudean, Adrian Păun şi Ciprian Deac (autorul unei „duble”).
CFR a jucat miercurea aceasta în turul 3 al Ligii Campionilor, împotriva echipei Celtic Glasgow, manşa tur având loc pe stadionul din Cluj. Partida s-a încheiat la egalitate (1-1), scor stabilit încă de la pauză. Ardelenii au deschis scorul în minutul 28, prin venezueleanul Mario Rondon, pentru ca adversarii să puncteze în minutul 37. În acest duel, Adrian Păun a intrat pe teren în minutul 66, în locul lui Billel Omrani. Returul dintre Celtic Glasgow şi CFR Cluj va avea loc săptămâna viitoare, mai precis marţi, 13 august, de la ora 21.45, în Scoţia.
Sursă foto: www.ziaruldesport.ro