Fotbal Diverse

Adrian Păun i-a impresionat pe israelieni! După doar o lună şi jumătate, Hapoel Be’er Sheva a activat deja opţiunea de cumpărare definitivă a fotbalistului drăgăşănean

350Vizualizari
La finele lunii septembrie, CFR Cluj l-a împrumutat pe Adrian Păun la echipa Hapoel Be’er Sheva, mutare pentru care vicecampioana Israelului a achitat 200.000 de euro, cu opţiunea de a-l achiziţiona definitiv pe fotbalistul nostru la finele sezonului actual. Drăgăşăneanul i-a convins însă foarte repede de valoarea sa pe oficialii clubului din Ţara Sfântă, iar aceştia au activat deja clauza de achiziţionare a mijlocaşului în vârstă de 27 de ani. Conform înţelegerii, Hapoel Be’er Sheva va mai achita încă 300.000 de euro pentru a-şi asigura serviciile jucătorului care a cucerit cinci titluri consecutive de campion naţional cu CFR Cluj.
„Mulțumim pentru tot, Adiță Păun! După numai o lună și jumătate petrecută de Adiță Păun la Hapoel Be’er Sheva sub formă de împrumut de la CFR, clubul israelian a activat clauza de cumpărare a jucătorului, astfel că fostul nostru mijlocaș a semnat un contract definitiv cu Be’er Sheva până în anul 2026. Pe această cale îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim rezultate cât mai bune în carieră! Clujul va fi mereu casa ta, Adiță!”, a anunţat clubul din Ardeal.
În cele opt meciuri pe care le-a jucat până în prezent pentru Hapoel Be’er Sheva, toate în campionatul intern din Israel, Adrian Păun a marcat un gol, pe 31 octombrie, chiar în derbiul cu Maccabi Tel Aviv (câştigat cu 2-0, pe teren propriu), când a deschis scorul, în minutul 27. Drăgăşăneanul a bifat primul assist pe 6 noiembrie, în partida încheiată cu o victorie în deplasare, cu Maccabi Bnei Raina (3-0). În minutul 72, românul i-a pasat decisiv lui Itay Shechter, care a stabilit scorul final.