Fotbal Național

Adrian Popa şi Gabriel Precup (CSC Ghiroda) au fost integralişti cu Dinamo. Cei doi vor rămâne cu amintirea că au disputat ultimul meci pe stadionul din „Ştefan cel Mare”

150Vizualizari
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii a fost una dintre surprizele barajului pentru promovare în Liga a II-a. Echipa din Timiş a ajuns în recalificări, când a pierdut în semifinale în faţa formaţiei CS Dinamo Bucureşti, în deplasare (cu 1-3). Aşa cum se cunoaşte, din lotul grupării bănăţene au făcut parte jucătorii Adrian Popa (35 de ani) şi Gabriel Precup (37), care au evoluat în trecut la Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti. Ambii au fost integralişti în partida disputată în Capitală şi vor rămâne cu amintirea că au disputat ultimul meci pe legendarul stadion din „Ştefan Cel Mare”, care va fi demolat pentru a se construi altul nou şi modern.
De precizat este faptul că, în prelungirile primei reprize, în minutul 45+2, la scorul de 1-1, Adi Popa (FOTO) a ratat o ocazie imensă de a-i aduce pe timişeni în avantaj. El a scăpat singur de la mijlocul terenului, a trecut în viteză printre trei adversari, iar de la 16 metri a şutat spre buturile bucureştenilor. Portarul Ştefan Fara a respins mingea, aceasta l-a lovit pe Rareş Cernamoriţ şi se îndrepta spre plasă, însă fundaşul dinamovist a reacţionat rapid şi a trimis-o cu un ultim efort în corner, din 2 metri.
În repriza secundă, Dinamo a marcat de două ori şi a tranşat meciul în favoarea sa. La echipa din Capitală, de pregătirea căreia s-au ocupat Florin Bratu, Ionel Dănciulescu şi Gheorghe Mihali, vâlceanul Andrei Iana nu a evoluat deloc.
Sursă foto: Facebook CSC Ghiroda şi Giarmata Vii