sâmbătă, iunie 6, 2020
Diverse

Ai nevoie de fizioterapie şi kinetoterapie, la cele mai bune servicii şi preţuri? Află detalii despre unul dintre cele mai performante cabinete din Râmnic!

2.33KVizualizari

Recent, un tânăr întreprinzător cu viziune şi pasiune pentru tot ce este nou, activ în domeniul recuperării medicale, a deschis, pe Calea lui Traian, nr. 148, Bloc 8, un cabinet de kineto şi fizioterapie, cu servicii de calitate, printre care amintim: laser terapia, magneto terapia, ultrasunet, curenţi de joasă-medie-înaltă frecvenţă, ionizare, curenţi diadinamici, tens galvanizare, kinetoterapie, masaj recuperare. Pe lângă faptul că „Fizioflori Med”, cabinetul despre care vorbim, dispune de aparatură de ultimă generaţie, aici lucrează cadre medicale cu experienţă.
„Serviciile sunt de calitate, iar toţi cei care ne-au trecut pragul au rămas impresionaţi. Au spus că este cu totul altceva, diferit faţă de alte cabinete de kineto şi fizioterapie. Vrem să le oferim clienţilor de la „Fizioflori Med” încrederea privind recuperarea în ceea ce priveşte afecţiunile pe care le au. Şi ne bucurăm nespus că am reuşit, într-un timp foarte scurt, să fim apreciaţi pentru ceea ce facem. Repet, pe lângă personal calificat, avem şi preţuri mai bune, comparativ cu alte cabinete de profil din Vâlcea. Avem numeroase servicii pe care le punem la dispoziţie şi îi invităm pe cei interesaţi să ne viziteze, pentru a se convinge singuri. Am achiziţionat aparatura necesară pentru a rezolva cerinţele pacienţilor cu afecţiuni locomotorii, de postură, pre şi postoperatorii etc. Cabinetul se adresează persoanelor de toate vârstele. Chiar zilele trecute, am avut un copil de 11 luni, diagnosticat cu probleme locomotorii, care urmează un program de recuperare . Am avut şi persoane de aproape 80 de ani, cu probleme ale membrelor, care, de asemenea, se tratează cu succes în centrul Fizioflori Med”, a spus managerul general al Centrului de Recuperare „Fizioflori Med”.
Pentru programări, puteţi suna la numerele de telefon 0771-412.198 sau 0730-497.065.