Fotbal Județean

Aici sunt cazaţi campionii Vâlcii! Viitorul Dăeşti joacă mâine „prima carte” pentru Liga a III-a

594Vizualizari

Viitorul Dăeşti, campioana Vâlcii, s-a cazat de joi seara la o pensiune cochetă din comuna Mărăcineni, sat Argeşelu, judeţul Argeş. Locul se află la doar 6 kilometri de Piteşti şi are o vedere panoramică atât spre municipiul reşedinţă de judeţ, cât şi spre Mioveni. Mâine, echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu va disputa, pe terenul sintetic al echipei Real Bradu, prima manşă din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a. La meciul programat de la ora 18.00 sunt aşteptaţi să participe, aşa cum o demonstrează şi tradiţia, câteva sute de vâlceni. La precedentele baraje de promovare, Vâlcea a avut mereu o susţinere numeroasă, semn că avem mulţi iubitori de fotbal. Mult succes, băieţi!
Vă reamintim că Primăria şi Consiliul Local Dăeşti a pus la dispoziţia suporterilor trei microbuze: unul, care pleacă la ora 15.30, din Călimăneşti, altul, la 15.40, din Fedeleşoiu, şi încă unul de la Sala Traian Rm. Vâlcea, tot de la 15.40. Pentru informaţii suplimentare, îl puteţi contacta pe „Joe” Panait, la numărul de telefon: 0752-522.514.
Vă vom ţine la curent, în continuare, cu ultimele informaţii despre Viitorul Dăeşti şi meciul pe care campioana Vâlcii îl va juca mâine seară, la Bradu.